keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Hihna keskustelut ne ovat meilläkin....

Mökiltä on kotiuduttu tai "kotiuduttu" ystäväni luokse, jota Gero selkeästi pitää jo jonkin sortin kotinaan. Autolta ryysää oikealle ovelle ja lenkiltä suuntaa oikean talon pihaan. Vaan siellä se Geron "koti" taitaa olla missä minäkin olen, helppo reissukaveri tuo pikku-musta.
Lunta mökillä riitti, riitti ja riitti ja lisääkin tuli, niin että oman jännityksensä mökkeilyyn toi se miten sieltä päästään pois. Gero oli tietenkin intopiukeana kaikesta siitä lumesta, mutta meille ihmisille olisi kyllä vähempikin riittänyt....

Boriksen isäntä kirjoittaa blogissaan, että heillä on menossa keskustelut siitä miten hihnassa kuljetaan. Taitaa olla sukuvika kun suksi ei luista, meillä on tällä hetkellä menossa täysin samat keskustelut. ;) Itseään tässä saa kuitenkin täällä osoitteessa syyttää, kun on jäänyt hihnalenkkeilyt todella vähälle. Hihnassa vain siirrytään ulos tai autolle, muuten on poitsu saanut kirmata ilman "kahleita" ja sen kyllä huomaa... Nyt täällä kaupungissa ollessa joutuu ulkoilut suorittamaan pääosin narun päässä ja pientä edistystä on selkeästi jo havaittavissa. Täytyy vain ottaa itseään niskasta kiinni ja pitää tiukka linja tuon vetämisen suhteen, niin eiköhän homma ala taas sujumaan entiseen malliin. Tai pakkohan sen on alkaa sujumaan, kun ei minusta  ainakaan voimalla ole pitämään 47 kiloista koiraa joka päättääkin kulkea täysin eri vauhtia kun itse ulkoiluttaja. Luotan vakaasti siihen, että tämä on  nuoren miehen törttöilyä joka kyllä saadaan hallintaan enemmin tai myöhemmin.

Muuten arki sujuu entiseen malliinsa, ilman ongelmia ja toivotaan niin jatkuvankin.