lauantai 9. kesäkuuta 2012

Can I introduce

Mr. Unski Töppönen 

Juuri luovutusikään tullut luonnonkeltainen ranskalainen saapui venäläisen ja italialaisen seuraksi. En ole poikaa punninnut, mutta voi jestas että se on vielä pieni, ja hurjan rohkea (sekä itsepäinen, yllätys yllätys)
Keittiö/vessakseen herra sai tavallisen 120cm kanihäkin ja mahtuu sinne ihan loistavasti, vielä, joten käytämme sitä nyt sitten. Häkkielukkaahan Herra Töppösestä ei tietenkään tule, mutta häkkissä syödään ja sonnitaan sekä ainakin toistaiseksi siellä vietetään yöt.
Tarha pykätään pystyyn, mutta saa nähdä uskallanko Unskia siellä pitää öisin itsekseen, koska verkko jonka olemme ostaneet tontin aitaamiseen ja mistä keksin sitten värkätä Unskille tarhan, ei ole mitenkään petoturvallinen. Lopputalvesta bongasin tuosta 500m päästä talolta ilveksen jäljet...
Voi olla että ylireagoin, mutta en halua kuitenkaan riskeerata pienen Unski Töppösen turvallisuutta jättämällä sitä yksin töröttämään tarjolle tuohon metsänlaitaan.

Tervetuloa joukkoon Unski, toivottavasti olet syntynyt onnellisempien tähtien alla kuin edeltäjäsi Pönde "Kilikali" Torvinen!!

2 kommenttia:

Kiiki kirjoitti...

Onnea! Kuinkas tulokkaaseen suhtautuivat "isoveljet" G & H?

Tiia kirjoitti...

Gee sanoi tyylilleen uskollisena evvk, missä sitä ruokaa tarjoillaan ja Haisulia saa toppuutella ja valvoa haukan silmillä, toinen on niin innoissaan. Herra Unski Töppönen kun vetää satasta ja loikkii iloloikkia korkealle ilmaan. Tätä ei voi pieni Haisuli-poika ymmärtää, kun Tupuna oli niin rauhallinen ja ilo"loikatkin" oli näin loppuaikoina sivistyneitä pään ravisteluita :)