sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Rohkea riiviö!

Viimeyönä ei sitten paljoa nukuttu. Gero nukkui pieniä pätkiä ja sitten taas piti kasvattaa sarvet päähän ja alkaa koheltamaan, kun mitään muuta tekemistä ei herra keksinyt niin takuuvarmasti mamman sai hereille repimällä peittoa pois päältä...
Aamulla tehtiin pikkuruinen pissalenkki tuolla tiellä. Voi miten hienosti Gero kulkee hihnassa! Yhtään ei poitsu rieku tai kisko vaan nätisti kulkee vieressä. Vähän yritti taluttaa itse itseään ja siitä jouduttiin hieman keskustelemaan, mutta lopulta päästiin yhteisymmärrykseen.

Aamuruoan jälkeen pitivät riekkuhetken Eetun kanssa niin, että kun Tuomo toi penskan nukkumaan kuului KOPS ja Gero nukahti siihen paikkaan ja sitten sitä unta riittikin.

Tupuna-kaniin on Gee tehnyt tänään enemmän tuttavuutta. Eilenhän Tupuna oli kärtty-tuulella ja yritti purra Geroa nenästä, mutta tänään olivat ihan sulassa sovussa. Nenät vastakkain makoilivat lattialla jossakin vaiheessa.

Tänään on tehty kaksi metsäretkeä, kun oli niin ihana keväinen ilma. Vauhtia riitti ja menohaluja, mutta tasapainon kanssa on vielä vähän tekemistä. :) Eetun kanssa taas leikkivät kovasti, Eetu on vaan vielä "hieman" liian nopea Gerolle ja pentu tekee hangessa kuperkeikkoja kun koittaa saada veikkaansa kiinni. Pari kertaa kun Eetu vahingossa tönäisi Geron kumoon, pääsi poitsun kurkusta oikein miehekäs murahdus.

Sisällä tuli sitten kinaa possunkärsästä. Eetu oli käynyt huomaamattani omimassa Geen kärsän ja kävin sitten nostamassa moisen herkun hyllylle ettei tule kähinää. Eetu kuitenkin jäi vahtaamaan hyllyn alle ja kun Gero tunki lähelle Eetu ärähti ja hyökkäsi pentua kohti, mutta Geropa vastasi samalla mitalla takaisin! Me molemmat, Eetu ja minä oltiin niin äimänä, että siinä unohtui koko kärsä kaikilla osapuolilla.
Luonnetta pojalla siis riittää.
Onnistuin tänään kaatamaan kaksi metrisen pentuaitauksen palaa nukkuvan pennun päälle, mutta Gero vain kömpi pystyyn katsomaan jotta mikä rämähti ja vaihtoi nukkumapaikkaa. Minä pelästyin taas enemmän.
Rapussakin poika kulkee aivan reippaasti, vaikka eilen vielä kolkko, kaikuva ja liukas käytävä hieman pisti mietityttämään.

Loistavasti homma siis etenee.
Olen onnistunut hukkaamaan kameran piuhan johonkin, joten kuvat antavat odottaa itseään. Koitan kuitenkin huomenna viimeistään saada edes jotakin näytille. Kovin vaikeaa kuvaaminen oli kun Gero oli kokoajan kuvatessa takanani repimässä housunlahkeen narua...

Ei kommentteja: