torstai 5. toukokuuta 2011

Toiset rokotukset

Nyt on toisetkin rokotukset hankittu ja koska päätettiin ottaa samalla rabiesrokote niin otettiin passi samalla keikalla. Nyt kun on kerta passi hankittuna, niin on pakko olla aktiivisempi näissä näyttelytouhuissa kun Geron kanssa jota en ole käyttänyt ikuna missään näytelmissä
Velipoika Boris onneksi pitää edelleen G-pentujen lippua korkealla menestyen näyttelyissä, tokossa ja taitaa olla bh:kin jo suoritettuna. Kauniilla pojalla aktiiviset omistajat, niin niitä tuloksia tehdään eikä meidän tyyliin haahuilemalla ja saamattomuudella!
Hempassa on se hyväpuoli, että turkki on tyyliä pese ja pidä, eikä trimmaamista tarvitse miettiä (turkki ei ole tosin mikään puolustus sille, ettei olla edes bh-koetta saatu Geen kanssa suoritettua ).

Rokotusreissu sujui jälleen hienosti, paitsi että Hemuli vietiin autoon odottamaan sillä välin kun odottelin papereita valmistuvaksi. Tyyppi olikin nostanut sillä välin hirveän ulvomiskonsertin autossa, jota se ei ole koskaan tehnyt! Ei tahtonut lähteä eläinlääkäristä, kun siellä oli niin kivaa – vai mitä hittoa?? Toivottavasti ei tule tavaksi!
Puntari näytti 15.8kg, eikä roikkuvista luomistakaan tullut sanomista.

Käytin Hemulia pissillä tuossa talon päädyssä metsässä ennen kun tyrkkäsin otuksen autoon lähtiessämme lääkäriin ja mitä siellä tulikaan meitä vastaan! Beauceron rouva, nuoren emäntänsä kanssa. Olenkin tätä pariskuntaa ihaillut kun olen heidät nähnyt lenkillä. Beauceroneissa on jotain niin sykähdyttävää, ovatten yksi kauneimmista koiraroduista, mielestäni.
Koirat pääsivät telmimään, kun rouvaskoira oli niin ystävällinen ja rauhallinen tyttönen.
Hemuli oli tietty onnesta mykkyrässä tavatessaan uuden ystävän. Selvisi, että koirakko asuu meidän naapurirapussamme, että näin hyvin sitä tuntee naapureitansa…
Puhelinnumerot vaihdettiin, joten pian on toivottavasti yhteisiä telmuamisia luvassa enemmänkin, kunhan saadaan aikataulut natsaamaan. Hemppa nyt ainakin saa nartusta kaverin, Gerosta en ole aivan varma – kun mielestäni omistaja sanoi nartulla olevan selän kanssa ongelmia. Gee on kuitenkin leikkityyliltään sellainen remuaja, että voi olla liian rajua menoa selkäkipuiselle, eikä viitsisi sitten kokoaikaa olla Geroakaan kieltämässä. Katsellaan!
Oli miten oli, minä olen ainakin aivan intopiukeana uusista tuttavuuksista

Meinasipa unohtua:
Lähdettiin Tuomon kanssa molemmat yövuoroon tällä viikolla, Gero lähti Tuomon mukaan. Ajattelin sitten, että koska Gero ei ole kotona, saa Hemppa ja Eetu koko kämpän käyttöönsä ja avasin portit. En tietenkään ehtinyt sanoa kissaa, kun Hemppa makasi jo äksänä sohvalla ja embo oli tyylilleen uskollisena sujahtanut sohvan alle.
Tuomopa huomasikin työmatkallaan, että puhelin oli jäänyt kotiin. Nou hätä, siellähän se pysyy.
Monet kuitenkin varmasti jo arvaavatkin tarinan lopun...
Puhelin oli tietenkin, kuinkas muuten, jäänyt sohvalle. Hemppa oli yöllä yrittänyt joko soittaa pizzataksiin tai vastaavaan, sillä seurauksella että jouduimme viettämään sen kännykän hautajaisia.
Oma moka, mutta toivottavasti tuhoamiset jäävät tähän. Nyt on ainakin Hemuli Geron kanssa tasoissa. Gero purki gepsin viime talvena, kun olin typeryyksissäni jättänyt geokätköilykassin lattialle ja laukkuun oli jäänyt jotain evään rippeitä. Siinä murusia mutustellessa oli ihan vahingosssa joutunut gepsikin sitten hampaiden väliin. No, gepsin kohtalo ei juuri harmittanut, vanha huuto.netistä ostettu rieska joka olikin tarkoitus vaihtaa uudenpaan (vielä kun saisi aikaiseksi)

Ei kommentteja: