lauantai 9. toukokuuta 2009

Liirumlaarumia

Piti sitten nukkua yövuorojen loputtua päivällä, sitten niin ja rytmi ei sitten kääntynyt, kiva kiva. Valvon täällä nyt sitten jo toista yötä vaikka yövuorot ovatten jo loppuneet, ei siinä muuten mitään, mutta kun nyt se rytmi olisi oikeasti pitänyt kääntää normaaliksi kun olen buukannut koko sunnuntaille menoa. No, kaipa sitä jaksaa.
Koirat ovat joutuneet taas tekemään yöjuoksuja seuranani, Gero siitä ei varmasti pahakseen pistäkään, kun nyt jo on päivisin ihan helkutin kuuma. Onneksi huomiseksi on luvattu vesisadettaa, Jei! Vielä kun saataisiin kunnon ukkoset olisin onnesta soikeana, vaan turha toivoa näillä keleillä kuitenkaan. FLC ( http://www.flcenter.net/ukkostutka.html ) on herätetty jo talviuniltaan ja nostettu suosikeissa ensimmäiseksi. :) Ja nyt vaan odotellaan kärsivällisesti.

Koirarintamalla ei tosissaan ole tapahtunut erikoisempaa, pientä tottistelua ja lenkkeilyä. Tänään tosin käytiin hakemassa Tuomon poika Nummelasta ja Gee pääsi autoajelulle. Kuuma ilma, mutkainen tie ja pieni kiertoajelu saivat ilmeisesti aikaan sen että Gero oli melko huonovointinen autossa. Kuolasi ja oksensi ressu. Autossa on onneksi erittäin tehokas ilmastointi joten siellä ei ainakaan päässyt paahtumaan. Hanskia kotiinsa vietäessä pysähdyttiin sitten Bodomille leikkimään ja läträämään vedessä, että saatiin pieni tauko ajeluun ja pahoinvointi loppumaan. Hauskaa oli kallioilla kiipeillä ja haistella aivan uusia hajuja. Yllätyksekseni en nähnyt yhden yhtä lasinsirua missään vaikka silmä kovana niitä kyttäsinkin, loistava homma! :) Arki-iltapäivänä oli rannat niin rauhallisia, että Gero sai olla irti lähes kaiken matkaa ja mikäs siinä ollessa kun poitsu ei kauaksi harhaudu ja pitää tarkasti itse silmällä ettei mamma vain jätä sekä kutsusta tullaan luokse korvat läpättäen.
Loppu ajomatka sujuikin sitten ilman ykäilyjä. Toivotaan nyt ettei pahoinvoinnista tule joka kertainen riesa, tosin useinhan tuo yökkiminen loppuu koiran vanhennuttua. Seuraamme tätäkin asiaa. ;)

Viikon mitat ovat 14vko vanhalla mustaterrieri lapsella 14kg ja 47cm (säkä mitattu kolmeen kertaan, kun en meinannut uskoa mittaustulosta), meidän pikkuinen rakkauspakkaus!!

2 kommenttia:

Ammi, Chili & Unna kirjoitti...

Heippa!

Millos nähtäis taas?? Pääsisi pennu taas painimaan :)

Tiia kirjoitti...

Heips,
Ensi viikolla ei taida olla suuria suunnitelmia, paitsi Ma treenit. Postitellaan tarkempaa ajankohtaa...