lauantai 30. toukokuuta 2009

Huh hellettä

Lämmintä piisaa!
Yksi kunnon hellepäivä takana ja koira sekä omistaja tikahtumaisillaan. Päivän saldo oli, että minä en saanut päivällä töiden jälkeen nukuttua, kun oli niin kuuma ja sitten iltapäivällä Geron pissatus reissulla minulla meni hermo niin, että kotiin tullessa alkoi Andis laulaa...
Nyt on pikku Geellä kesätakki päällä, parta ja otsis saivat jäädä. Vaan eipä enää läähätyttänyt koiruutta. Vielä pitäisi Embolta vetää karvat alas, todennäköisesti pikkukoira ei vain ole itse samaa mieltä. Ressukka pelkää trimmeriä, yllättäen.

Mitäs muuta meille kuuluu?
Työpaikkani koirakerho järjestää näyttelykoulutuksen ja ilmoitin meidät sinne. Ensi viikolla on sitten ensimmäinen treeni. Ei tuo ole kuin kolmen kerran ilo, mutta ihan hauskaa ajanviettä.
Uimassakin käytiin tässä yhtenäpäivänä, tai siis minä en uinut, mutta Gero liikkui ensimmäiset senttinsä uiden. Täytyy vissiin pitää sille pieni uimakoulu, kun näytti niin onnettomalta polskimiselta, ettei tuolla menolla kyllä pinnalla pysy.
Rokotukset on rabiesta vaille kunnossa. Päätimme ottaa rabieksen eri aikaan kun muut rokotukset. Viime kerta elukkalääkärissä sujui yhtä hienosti kuin ensimmäinenkin kerta, Gero kyllä meinasi hylätä meidät ja jäädä vastaanottomaskotiksi. Siellä se vain istui keskellä huonetta pääkallellaan ja katseli sydämenkuvat silmissä vilkkuen eläinlääkäriä! Sai poikaa oikein komentaa pistämään liikettä niveliin, että päästiin kotiin. :D

Jokohan sitä uskaltaisi julkisesti tuulettaa...??
Gero on ollut useita päiviä sisäsiisti! Hiphei! Kakkoja ei ole tullut sisälle kertaakaan koko aikana kun Gero on meillä asunut, mutta nyt ei ole näkynyt pissojakaan.
Huomenna aamulla saattaa kyllä pissat olla paperilla, sillä koiruudet ovat yön keskenänsä, kun minä olen töissä ja Tuomo reissussa.

Ei kommentteja: