keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Ollaan oltu ahkeria!

Kyllä nyt näyttää epäilyttävästi siltä, että nuo jälki- puuhat on alkanut sujumaan. :) Olenkin tehnyt Geelle jälkiä nyt säännöllisesti.
Dylanin entiset jälkivaljaat on tällä hetkellä Gerolle juuri sopivat ja ne on siis otettu käyttöön. Kaivaessani valjaita esiin loikkii koiruus voltteja ja rynnii karmit kaulassa pihalle jos saa siihen mahdollisuuden, motivaatio ainakin kohdallaan.
Jäljen Gero ajaa reippaasti (ei kuitenkaan rynnien) ja tarkasti.
Ohjattuihin treeneihin ei olla vielä ehditty, koska tottistreenit sattuivat tällä viikolla ikävästi samalle päivälle, mutta ensi viikolla sitten.

Tottistreenit jatkuvat nyt epk:n alaisuudessa (jee! ;)) ja edelleen kerran viikossa. Hyviä vinkkejä on tullut ja into hommaan on meillä molemmilla edelleen kova.
Päivittäin treenaillaan aina jotakin pientä.

Noutoa ollaan harjoteltu kotosalla, pihassa sekä muissa tutuissa paikoissa ja se tuntuisi olevan sillä mallilla, että voisi esineruutuakin alkaa hiljalleen treenailemaan.
Esine kiinnostus on muutenkin poitsulla kova ja kaikki löydetyt tavarat Gero kiikuttaa heti minulle, joten sen osalta ei pitäisi ongelmia syntyä.
Pelleiltiin viime viikolla täällä kotona: Tuomo antoi Gerolle jonkun tavaran ja ilman erillistä pyyntöä Gero kiikutti sen oitis minulle, eikä millään meinannut suostua viemään mitään minun antamaa tavaraa Tuomolle. Hassu otus!:)

Ensi sunnuntaina mennään "kasvis"-mamma Kirstin luokse trimmiin ja muutenkin näytille. Josko sitten uuden lookin voimin uskaltautuisi näyttelyihinkin näyttäytymään. Komea velipoika Boris on edustanut G-pentuja näyttelyissä tähän saakka, joten kai sitä voisi antaa hieman taustatukea, ehkä, jos omistaja selviää jännityksestään. ;)
(Borikselle muuten tsemppiä sunnuntain näyttelyyn!! ) :)

Ei kommentteja: