maanantai 21. syyskuuta 2009

Tuuletusta!

Nyt täytyy päästä hiukan tuulettamaan, kun eilen oli niin mahtava ja onnistunut päivä tuon teinin kanssa!

Aamulla yövuoroni jälkeen vetäistyt tottistreenit meni aivan putkeen! Napero oli aivan into piukeana tekemässä hommia (niin kuin aina) ja itsellänikin oli oikein erikoisen hyvä fiilis. Hurjan hauskaa oli. :)
Kentän ohi paineli 4 koiraa aamulenkeillänsä, mutta Gero suoritti kaikki hommat ihan kuin mitään koiria ei olisi ollutkaan. Herra oli irti joten mahdollisuus olisi ollut ryysätä koiria moikkaamaan, mutta ei tuo näyttänyt sitä edes harkitsevan, etäisyys koiriin oli joitakin metrejä. Palkkiot ja motivaatio on ilmeisesti kohdallaan! :)

Tottiksen jälkeinen lenkki meni myös hienosti, kaikkine ohituksinensa. Gero oli minulla tapani mukaan irti, kun vastaan tuli koirakko. Hiukkasen pelästyin, että hupsista, nyt taisi tulla moka ja Gero karkaa koiran luokse... Käskin Geroa odottamaan ja sehän piru pysähtyi ja jäi katselemaan tulevaa koirakkoa ja nätisti odotti, että sain hihnan kiinni!
Aivan uskomatonta, ei se varmaan edes tajunnut mitä teki. ;)
Jäädessäni juttelemaan tämän toisen koiranulkoiluttajan kanssa istahti Gee jalan viereen siivosti odottamaan että matka jatkuu.

Eikä iltasella ennen töihin lähtöä ajetussa jäljessäkään ollut moittimisen sanaa. Pisin jälki tähän asti, nenä edelleen tiiviisti maassa, häntä heiluen, reippaalla tahdilla.

Ihana kun välillä on tällaisiakin päiviä, kun ihan kaikki menee putkeen. :)

Ei kommentteja: