lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rouva Töppönen

....pupun poikaystävä lähti kanitaivaaseen jokunen aika sitten. Kanit
olivat tosi läheisiä keskenään ja nukkuivatkin aina sylikkäin.
Neito vaikuttaa nyt hiukan yksinäiseltä.
Perheemme elämäntilanne on muuttumassa,  joten olemme etsimässä kanille uutta kotia ja kanikaveria kanirakkaasta perheestä...

Siitä sähköpostista se lähti ja keskiviikkona Rouva Töppönen saapui sulostuttamaan päiviämme.
Esteri  (o.s. Twiggy) on 2,5 vuotias steriloitu luppa (tatuointia tai minkäänmoisia sukupapereita ei ole, joten siis "kääpiöluppa")  leski.
Koska Unskia ei ole vielä kastroitu, asuu pariskunta "yhdessä erikseen" ettei Esterillä pala käpy pikkupojan machomiehen elkeisiin.
Ensi tapaaminen sujui oikein mukavasti. Pusuja vaihdettiin kaltereiden välistä ja vapaana ollessa nuuskuteltiin rennosti toisiaan. Olin kyllä varustautunut vesiämpärin kanssa paikalle, kun Esteri päästettiin häkistä ulos, mutta sitä ei onneksi tarvittu. Rouva Töppönen on selvästi mielissään uudesta sulhostaan, sillä loikkiessaan tuossa pihalla vapaana (valvottuna) suuntaa se ensimmäiseksi kanitarhan nurkille ja siinä ympäristössä se sitten eniten hengaileekin.

Koirat ja tietenkin uusi ympäristö olivat tytön mielestä aluksi  pelottavia ja ensimmäinen ilta ja seuraava aamupäivä meni takajalkoja paukuttaen. Nyt on tyttö jo kotiutunut eikä paukuttelusta tai muusta säpsähtelystä ole enää tietoakaan.

Nyt saavat pupuset tutustua ja tottua toisiinsa verkon lävitse, mutta kunhan Unski saavuttaa n. 6 kk iän tulee nipsnaps pallit pois ja yhteiselo voi alkaa.

Ei kommentteja: