sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Taas naisia naurattamassa

Tänään oli niin tarkoitus suunnata mustisten erkkariin, mutta laiskuus voitti. Yövuoron päätteeksi olin niin väsynyt että ei isojen mustien katselu tällä kertaa innostanut, onhan noita nähty. Josko sitten seuraavalla kerralla.
Iltapäivällä kun vihdoin sain itseni sängystä ylös suuntasimme rellun nokan kohti helsinkiä, tarkoituksena käydä katsastamassa mökin vointi ja nurmikon pituus (ja juu, pituutta kyllä löytyi). Gero nautiskeli taas suunnattomasti kun sai kölliä viileällä nurmikolla sellällään ja mutustella heinän korsia.
Takasin päin tullessa piipahdettiin vielä toisen siskoni luona tervehtimässä sekarotuista Aina koiraa. Gero ja Aina eivät olleet vielä tavanneetkaan vaan hyvin juttu luisti tälläkin pariskunnalla. Ihmetys oli suuri kun koirat pääsivät nenätysten, Gerohan on jo lähes Ainan kokoinen!
Aina vaan halusi leikkiä juoksemalla tuhatta ja sataa ympäriinsä, kun Gero tykkää enemmän paini leikeistä. Gero siis tyytyi katselemaan Ainan ravitusta seisomalla keskellä pihaa ja tekemällä hyökkäyksiä aina kun Aina sattui juoksemaan läheltä. Välillä sitten "pussailtiin".
Kovin kauaa ei kumpikaan jaksanut vouhottaa, kun tänään oli niin tukahduttavan kuuma ilman.

Muuten,
viime maanantaina treenien jälkeen piipahdettiin vielä iltasella toisen siskoni luona ja Gero pääsi tutustumaan Roope ja Meri vipukkaan sekä Andres espanjan hurmuriin. Tyypit olivat nähneet toisensa viimeksi Geron vasta kotiuduttua meille. Mitään ongelmia ei tapaamisessa kuitenkaan ollut. Ja tällä kertaa Gerokin oli kiinnostuneempi koirista kun ihmislapsista. Roope tyytyi seisomaan sohvalla naama mutrussa, kun tuollainen ipana tuli hänen rauhaansa häiritsemään.
Gero olisi halunnut hirvittävästi päästä tekemään tuttavuutta Merin kanssa, mutta Meri ei ollut ihan varma haluaako se tehdä lähempää tuttavuutta tunkeilevan Geron kanssa. Kuitenkin hetki ennen lähtöämme alkoi Merikin vähän lämmetä joten tyyppien pitäisi varmaan päästä vähän ulos irrottelemaan, niin josko se ystävyys siitä lähtisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No tänne vaan sitten oikein ajan kanssa rellestään. lenkkeily- ja juoksumaastoahan meiltäpäin löytyy. Nyt olis toinenkin whippetneitokainen Merin lisäksi leikkikaveriksi : )