keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Musta koira ja valkoinen hanki...

ei mikään amatöörikuvaajan unelma yhdistelmä....Ja kun kuvattava jaksaisi edes olla paikallaan...

Yllä kuitenkin kevättalven öö-luokan räpsyjä Pikku Geestä.
Nyt kun lumet ovat lähteneet, niin lupaan kunnostautua Geron kuvaamisessa, onhan tämä kuitenkin oikeastaan sen blogi.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oiiih. Mun mustiskuume vaan yltyy, mäkin tahdon tollaisen, aivan mahtavia kuvia! Mun mielestä mustiksen häntä on niin ihana, melkein kun viides tassu, mut taipuisampi :) Kiitos piristävistä kuvista!!

Tiia kirjoitti...

Gee on tällä hetkellä liian pitkässä turkissa, kun olen odotellut että talvi väistyy niin vetäisen sille kesätukan.

Aivan mahtava pakkaus Gertsi kyllä on, täydellinen juuri meille, eikä mitään "valitettavaa" ole ollut missään vaiheessa. Ehdottomasti suosittelen rotuun tutustumaan lähemmin (ja huolellisesti), kun isoa koiruutta lähdet joskus hankkimaan.

Unknown kirjoitti...

Meillä on aina ollut terrieri, ritu oli cairnterrieri ja cinny on nyt borderterrieri.. mustis on kyllä musta liian iso mihinkään kaksioon, vaan omakotitalo ois sille sopiva :D joten emmä vielä tommosta voi hankkia...! mut kävin eurassa katsomassa niitä pentuja, kun tuli kauhee vauvahauvakuume :) Mulla on jostain syystä pieni ääni päässä "koiran pitää olla terrieri", mut voi olla että se katoaa, sitten ko on aika hankkia koiraa.. :)

Gee näyttää mahtavalta, ainakin mun silmissä, oli turkki pitkä tai ei ;)

Tiia kirjoitti...

Mustaterrierihän ei ole nimestään huolimatta varsinaisiin terriereihin lukeutuva rotu.

Minä olen ollut aina sitämieltä, ettei asunnon koolla ole niinkään merkitystä koiraa hankittaessa (maalaisjärki mukana tietenkin).
Meidän musta ei ainakaan sisätiloissa hötkyä ja römyä, niin kuin ei tuo virtajänis braccokaan, kunhan saavat riittävästi liikunta ja aktiviteetteja ulkona. Itse asun tilapäisesti, olosuhteiden pakosta, tällä hetkellä 34 neliöisessä yksiössä Hempan, Geron sekä Tupuna-kanin kanssa, eikä meillä ole täällä hätäpäivää. Meillä ei sisällä koirat saa muutenkaan isommin telmuta, vaikka isommassakin kämpässä asuttiin. Aika harva mustaterrierin omistaja varmasti asuu omakotitalossa. :)

Unknown kirjoitti...

Joo, mä googlasin tosi paljon, mutta mulle tavallaan riittää se terrieri lopussa.. Snautseria mun mielestä mustat muistuttaa... Katsojan silmät saa varmaan monia muitakin rotuja :D

Juu, niin on muutkin sanoneet, että musti asuu vaikka yksiössä jos saa liikuntaa tarpeeksi ja opetetaan käyttäytyy. Mä oon aina vaan asunut omakotitalossa, isolla pihalla.. Ni ehkä mä käännän koiran piikkiin, miks pitäis olla omakotitalo ;)

Sama siellä kennelissä, koirat oli hetken tervehtimässä ja sit meni nukkumaan ja oli ihan huomaamattomia.