keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Maalainen kaupungissa

Rankkaa on pienen koira-pojan elämä!
Tänään pidettiin sosiaalistamisiltapäivä. Käytiin kylässä kolmessa eri perheessä. Matkalla oli kaikenmoista ihmeellistä katseltavaa...
Matkan Gero kulki rellun sikaosastolla, eli peräboksissa. Pikkuisen aluksi itketti, mutta sitten poitsu makoili tyynesti loppumatkan.

Ensiksi mentiin moikkaamaan Nicky walesinspringerspanielia. Gero asteli tyynesti vieraaseen rappukäytävään ja hissiin, vaikka ei ikänään ollut hissiä edes nähnyt. Ja vastaan tulikin ihana walesi-tyttö jonka kanssa oli mukava leikkiä (ja puhdistaa ruokakuppi ruoanjämistä). Täällä kylässä sai myös luun, joka oli varmaan ahneen Geron mielestä parasta koko päivässä. ;)

Sitten matka jatkui toisen siskoni luokse jossa vilinää riitti kolmen koiran ja kahden lapsen voimalla. Rappuun ja hissiin paineltiin taas ihan tyynesti. Geroa ei niinkään kiinnostaneet koirat (2 whippettiä ja yksi X-rotu) kuin lapset. Pienet pojat olivat Geen mielestä ihan superhauskoja ja heidän kanssa oli hauska temmeltää. Pikkuautoillakin olisi ollut niin kiva leikkiä... :D

Viimeiseksi pyörähdettiin vielä naapurtitalossa isäni luona, mutta siinä vaiheessa oli poitsu jo niin väsynyt että nukkui kuin tukki selällään minun sylissä koko reissun. Kotimatkalla ei takaboksista kuulunut pienintäkään ääntä kun pentu nukkuin kuin tukki.

Kaikki hihnassa kulkemisetkin sujuivat mallikkaasti ja pissat sekä kakat tehtiin ulos kyläpaikkojen välissä.

Täytyy kyllä todeta, että Gero on paljon enemmän kun mitä olen villeimmissäkään haaveissani osannut toivoa!!! Tuo rohkeus ja tyyneys millä se suhtautuu uusiin asioihin on jotain aivan käsittämätöntä. Kaikenlaista on jo nähty, mutta mikään ei vielä ole saanut iloisesti pystyssä törröttävää häntää laskemaan.
Olen niin ylpeä pikkuisesta partanaamastamme!!!

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Nicky jäi teidän perään vähä nyyhkyttämään,joten tulkaahan taas!!

Tiia kirjoitti...

Jäi nyyhkyttämään, vaikka Gero meinasi syödä kaiken mitä talosta löytyi?! :)
Nicky on vissiin tavallinen nainen - kevään tullen aloitetaan laihis. ;)