lauantai 18. huhtikuuta 2009

Matkamies

Nyt on sitten yhteensä 8 tunnin autoajelu Keski-Suomeen ja takaisin tehty. Olipahan reissu, eikä ihan heti tule mieleen tehdä samaa reissua uudelleen, mutta ainakin Gero käyttäytyi erittäin hienosti.
Meidän ADHD koira Eetu jäi Tuomon pojan hellään huomaan jotta reissu menisi kohtuu sujuvasti eikä muistuttaisi Kiljusen herrasväen tarinoita. Kiljusen herrasväki piirteitä löydän itsestäni valitettavan usein silloin kun Embo on matkassa mukana, sillä kun on periaate että nytmullekaikkihetinyt ja jos näin ei tapahtu niin sitä möykkää ei kuuntele vanha erkkikään. Huonosti koulutettu, tiedän, onneksi voin lohduttautua sillä että Eetu muutti meille vasta reilu vuosi sitten. ;) Ihan ihana koirahan se on, mutta meillä ei kovinkaan usein mene "ajatukset yksiin" ja 7 vuotiaalla herralla tuntuu tavat olevan niin tiukassa ettemme ole juurikaan saaneet muutosta sen käyttäytymisessä aikaseksi.

Pihasta kun startattiin niin Gero kävi pötköttämään/ nukkumaan, matka eväänä popsi possunkärsän ja nukkui taas perille asti.
Hautausmaalla herra joutui tietenkin odottelemaan autossa, mutta sekään ei tuottanut mitään ongelmia varsinkaan kun heitin konttiin poitsun ruokakupin ja päiväruoan. Siinä aika kului mukavasti raksuja napsiessa.
Mummolassa oli myös Epsanjan hurmuri Andres (siskoni koira), mutta molemmat pojat käyttäytyivät hyvin sivistyneesti, niin kun nyt tuollaisessa tilaisuudessa kuuluukin, tehden mummoonkin vaikutuksen. ;)

Kotimatka kului, kuinkas muuten kuin nukkuen kuin tukki koko matkan. Matkalla heitettiin toinen sisareni kotiin ja Gero pääsi leikkimään kauniin Aina-neidon kanssa. Valitettavasti Aina oli liian vikkelä leikkikaveri tuolle köntykselle. Siinä vaiheessa kun Gero oli juossut metrin, oli Aina jo 10 metrin päässä. Hauskaa näytti molemmilla kuitenkin olevan ja sehän on tietenkin pääasia. Gero taisi taas ihastua, kun niin hirvittävästi koitti pussailla Ainaa, Aina vain ei ollut oikein samoilla linjoilla. ;)

Kotona meillä on sitten ollut täällä oikea monsteri joka on koetellut allekirjoittaneen hermoja oikein urakalla hölmöilyillään. No, mitä muuta sitä voi odottaa kun on nukkunut 8 tunnin "päikkärit", kyllä siinä virtaa riittää hetkeksi. Pikkasen yritettiin treenaillakin tässä iltasella seuraamisia sun muita, mutta luovuin ajatuksesta melko nopeasti, Geron päänsisältö ei oikein tällä hetkellä ole sopiva siihen touhuun...

1 kommentti:

Ammi, Chili & Unna kirjoitti...

Heippa! Kiva, jos teistä saa kunnnon pentuseuraa :) Täytyykin lukaista teidän blogi kunnolla läpi..kunhan toi meidän duracel pupu vaan nukahtaa tosta :) Palaillaan pian!
t.Ammi, Unna ja Chili