sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Sen minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa

Dodiin! Nyt ollaan päästy vihdoin itse asiaan...

Olen Gerolle tehnyt jälkiä tänne sisälle, kun ulkona on ollut vielä niin paljon lunta ettei ole ollut pienintäkään toivetta päästä sinne vielä treenaamaan. Ihan mukavasti on hommat täällä sisällä pelanneet, ajatus on selvillä -> nenä maatakohti, niin maksa alkaa löytää tiensä suuhun.

Tänään lähdettiin sitten ihan muina miehinä ja naisina päiväkävelylle ja MITÄ silmäni löysivätkään: lumetonta metsänpohjaa iiiso alue!!
Koira kantoon kiinni ja ei muuta kun tallaamaan muutaman askeleen jälki. Gero ei tainnut edes huomata että poistuin vähän matkan päähän kun se näytti olevan niin haltioitunut palokärjistä, peipoista ja yli lentävästä kurkiaurasta.
Mites se menikään, että suunnittele treenit huolellisesti jne... Nyt olin vaan yksinkertaisesti niin inskana, että kaikki viisaampien ohjeet tuli työnnettyä tarkoituksella taka-alalle. ;)

Kyllähän se homma koiralle hieman haahuiluksi meni, mutta kaikki maksanpalat nousivat kuin nousivatkin suuhun saakka. Se taisi olla se pirskatin palokärki joka oli liian kova pala pienen koiran keskittymiskyvylle. No, tästä on hyvä jatkaa...

Kotiinpäin kävellessä nähtiin vieras koira ja mitä meinaa tehdä Gero - alkaa haukkumaan. Tiukasti sai kieltää, että sain pennun suun pysymään kiinni. Meillä ei vieraille koirille rähjätä, nih! Tähän mennessä ei ole tyyppi edes ajatellut alkavansa möykkäämään, taitaa mennä tämä päähänpälkähdys samaan kastiin kun toissa- JA eilen iltainen yritys astua minua.... sekin jäi vain yritykseksi.

Huomenna meillä alkaakin sitten "eskari", ans kattoo kuin meijän käy.

3 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Vastavierailulla :) Komean näköinen on Gerokin ja kiva blogi. Me täällä Kantrin kanssa seuraillaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,Mikä ihmeen eskari? uteluttaa.
Kiva lukea yöretkeäsi ja muutenkin blogia., Odottelen itse hieman valoisampia öitä, silloin ei niin paljon pelota.
Meidän Grafindja-neiti kasvaa myös kovaa vauhtia. Tuntuu tosi helposti oppivan uusia asioita.!? tosin sääreni ovat liian houkuttelevat pikku hampaille, auts!
Terveiset Paraisilta kaikille siskoille ja veljille ja Kirstille. T.Maarit

Tiia kirjoitti...

Moi,
Eskari= esikoulu. ;)
Tottelevaisuuskoulutusta se kai virallisesti on, mutta koska ollaan vielä naperoiässä niin todennäköisesti ihan arki juttuja käymme aluksi läpi. Myöhemmin sitten totisempaa touhua ja rokotusten jälkeen myös häiriö treenejä.